hej-hopp-!

vet inte hur jag känner mig idag... känner mig inte glad eller ledsen eller arg vet inte e typ bara tråkig... vill inte vara såhär ! vill ha sommar nu så jag kan bli på bra humör igen :(
saknar mitt gammla jag... saknar att vara den tjejen som alltid skrattde åt allt saknar att jag inte vågar lika mycket... att jag inte ballar ur lika mycket. känns som om jag har blivit en tråkig människa. måste fan skärpa mig nu. det här funkar inte längre.


arg !!!!!!

dumma folk som inte kan accepterta att man har rätt att säga vad man vill ! då är man en jätte dålig vän tydligen som bara förstör våran vänskap! fast om jag sma vara helt ärlig så tycker jag att om man är en sann vän så bryter man inte ihop som du gör och är omogen ! men grejen är att jag tar inte åt mig utan det är ju du som gör det. jag ältar inte det som du gör. och om vi nu är sanna vänner så blir vi vänner igen.. det är sånt som man får vänta och se.


<3

vänskap kommer och går.. men det är allltid den äkta som består...
Frida <3


nu försvinner det ! <3

imon så ska jag till jb och fixa håret få se vilken färg det bli... haha eller jag vet typ och felicia vet oxå typ :P<3


här har ni en sista bild på mitt mörka !!


ge dig !

asså jag kan ju för fan inte ens säga något förens du ska kommentera det så att jag känner mig dum.. ska fan hålla käften ! åh !



tillbaka !

ja nu e jag tillbaka efter ett dagar har hänt en hel del typ... MYRAN fyllde år igår och BECCA i lördags... i fredgas så fick jag nagelförläningn av min underbara pojke :P älskar han enormt ! <3 åh men pallar inte skriva mer nu...


mat ? jatack !

hej ! idag är det inte min dag.. har prov nu på morgonen och är sjukt trött så pallar inte sitta och skriva uppsats i typ timmar...efter det så ska jag vänta och vänta och vänta :P på felicia vi ska äta på pizzan och räkna matte ;)

pusspåer fuckers ;) <3


ojdå !

kom just på att jag har glömt att blogga idag... har sjukt ont i ryggen idag och nacken... panik !
ska sola idag med myran ;)

pusspåer fuckers ;) <3


till anonym !

jo jag kan visst betala spotyfi grejen tkr bara att det finns viktigare saker att lägga pengar på !

soo FUCK you :) <3

spotify = sämst !

asså jag blir sjukt arg på spotyfi ! vrf ändra på nåt som var så bra ?? :O liksom nu måste jag ju skaffa sån här grej som man måste betala... och om jag blir arg så får jag ont i magen vilket jag har nu bara för det ! åhh kan det bli sämre eller ?? nää det kan nog inte det.
btw jag saknar min MYRAN som tusan !

pusspåer fuckers ;) <3

segt väder !

det snöar ute ! :O fan vad dålig stil av GUD !



pusspåer fuckers ;) <3

det här är för dig bumbi ! ;)












pusspåer fuckers ;) <3

TGT !

asså jag kom på att jag har har berättat så mycket om mig själv :P så tänkte berätta lite :) jag dansar i en förening som heter TGT ! och i TGT så har vi en grupp som heter SHOW-JAZZEN och det är den gruppen som man blir utvald till och jag hoppas verkligen att jag får börja i den gruppen! hade varit kul och utmanande både för kropp coh sinne :) så det e bara att hålla tummarna nu... eller tänk om dem redan har meddalat dem som ska få vara med... :( jaja det blir väl som det blir antingen så få ta dem in mig i gruppen eller inte men jag hoppas verkligen på att dem vill ha mig ! :)


pusspåer fuckers ;) <3


arg !





pusspåer fuckers ;) <3

brun utan sol !?!

hej alla tröga människor ! vakande nyss utav att jag frös och då insåg jag att jag hade haft fönstret öppet hela natten... liksom då e det ju inte så konstigt att jag frös när jag vaknade... fan kommer säkert bli sjuk bara för det :( och så glömde jag TV:n på också SMART av mig ! jaja åt nyss min frukost och fösöker skriva ett inlägg med ont i nacken det går inte så bra får ont... jaja få se vad som händer idag, kanske ska plugga med tanke på att jag har prov imon! men det e typ bara 3 sidor som jag ska kunna :) men jag är så smart ändå så jag behöver ju inte plugga ;) men men så e det ;) nää men ska nog ta och städa mitt rum lite nu så hörs vi senare.

pusspåer fuckers ;) <3


dagens låt: disco pogo.

sova !

ska lägga mig nu ! hoppas ni kommer sova lika gott som mig :P

pusspåer fuckers ;) <3


....

har inget att skriva om... vaknde nyss... av den här lundsvärkonstert... åh jag hatar att vara ifrån skolan.. det är ju där allt händer som jag skriver om..

pusspåer fuckers ;) <3


mer bilder !





tog bilder igår !











fotograf: FELICIA !!!




kommer mera:) <3


pusspåer fuckers ;) <3

påskägg !

heeej era pucko ! hoppas att alla hade det bra igår för dte hade iaf jag ;)

vill även be om ursäkt för att jag inte har varit så aktiv dem senaste dagarna.. ska bättra mig !

pusspåer fuckers see ya later ;) <3


dagens låt: bä bä vita lamm.

RSS 2.0