happy!

åh är en väldigt glad tjej just nu ! har fått min dator tillbaka ( hårdisken var sönder) fick köttbullar till frukost och så fick jag reda på nyss att jag börjar 12.55 imon ! :D och fick godkänt på mitt prov igår! :) kan det bli bättre ? nja kan rätta sagt bli sämre. har skolfoto idag, stukade foten i tisdags på träningen men jag mitt nött ville inte säga det så jag körde på utan att säga något... så nu har jag jätte ont och jag haltar dessutom och då gör det ont i mitt knä. jaja annars är mitt liv toppen!!! :D nästa vecka börjar min praktik :D ska vara idrottslärare i 4 veckor på lågstadiet. längtar !
imon ska min kille komma till mig och så ska vi vara hundvakt till min lille vovve och så ska vi fira hans syrror med på lördag så det blir en bra helg skulle jag tror.

hjärta!<3

joel kom försent igen !

joel kom försent som vanligt.. är ju inte direkt förvånad! han frågar mig varje dag minst 3 gånger dag när vi börjar, vad vi har och vart vi är.

det är han längst ut till höger längst ned.


hjärta ! <3

samhäll! -.-

åh segt om något.. ska ha samhäll och det e ju redan tråkigt men då lyckas min lärare göra det tråkigare genom att ta hit en politiker. han sa: det är fler som dör i våran kommun än födds. så kollade han på oss med en skarp bilck.! ska man bli rädd eller nåt ? ska man börja födda barn bara för att det minskar människor i våran kommun? nej tack, inte än.
och så säger han att det ska flytta hit en massa holländare, 70 st familjer om året...

blir fundersam...

hjärta ! <3

gottemorgen!

hopp! då sitter man i skolan igen. (sur) var med SIS igår ! och vi vatt värsta taggade för IDOL och sen när klockan närmade sig 20.00 så kom vi på att det inte var IDOL utan BONDE SÖKER FRU ! vi blev lite småsura då. sen kom jag på att jag inte kommer kunna se det idag för jag har träning då -.- ja jag vet att jag tjatade om igår att IDOL är typ sämst i år men håller på några ändå. ska snart sminka mig tror jag ! har inte fått min skönhetsömn inatt som man får hjälpa antiktet lite ;) ska bara äta upp min frukost först!

idag har jag idrott men ska nog inte vara med har jätte ont i knät idag ! ska fråga om jag får lägga upp ett danspass istället till nästa vecka :D haha ska köra skiten ur mina klasskompisar. <3 så försöker hitta nya låtar nu, svårt...

hörs sen !

hjärta ! <3

Panodil, någon ?

hej alla snygga fans !
idag är jag en mycket sur människa ! som bara vill hem och sova. är sjukt trött på att behöva gå halv 6 bara för att jag inte kan komma till buss jävlen! (har problem med mitt knä, så jag kan verken cykla eller gå till bussen och så är det mörkt och en massadjur på det med!) så jag måste åka med min mamma som börjar kl. 07.00 så då är jag på min skola typ 06.30 och börjar 08.25. så då kanske ni förstår om jag är lite sur idag. pallar inte med detta mer, inte i 2 år till!

och så är jag sur på Idol! asså vissa som är med kan ju inte ens sjunga! som typ hon den blonda tjej ifrån karlshamn, hon kan ju kanppt sjunga och det sa juryn till henne, dom bah: asså du sjunger inte så bra, men kameran älskar dig så du får gå vidare. asså fatta att man blir sur då. är inte hela grejen med Idol att man ska sjunga bra med eller ? okej visst man ska väl se lite bra ut och personlighet och kameran ska "älska" en, men jag tycker inte att det är rättvist mot andra människor osm söker som kanske sjunger bättre än henne och inte gå vidare. så dåligt !!! sen tycker jag att det har blivit lite överdrivet. okej jag tycker med om Olge, men hålla han kunde ju heller knappt sjunga utan han gick vidare pga att han kunde underhålla, men åter igen man ska väl kunna sjunga om man är med i Idol eller ? åh PANIIK säger jag bara !



så! skönt att skirva av sig lite...
har prov om en timme typ, skönt att ha det ur världen sen!

ska leka med SIS idag ch även ringa min frisör !

hjärta! <3

hej hopp bord!

hej alla sjuka människor ! idag är det fredag och detta gillas stort av mig iaf ! :D
vart en hyfsat bra vecka med mycket skolan dock. har 6 prov påÅÅå 2 veckor, inte helt okej direkt... jaja får väl bara ta och bita ihop och vara en överdrivet posetiv människa och inte lyssna på vad andra säger!
sen får jag fete dampet på att alla frågar om jag har klippt mig eller om jag har gjort nåt speciellt med håret. men kan ingen fatta att jag inte har det ???!!! får damp på det. jaja men man får ju bli lite glad iaf för att dom tycker det är fint ! :)

TGT ( den föreningen jag dansar i) har äntligen börjat igen och det känns toppen ! skönt att vara igång igen med träningen. dansar både klassiskt ( typ ) och aerobice + min egen lilla dans grupp som jag är ledare för. dom är 10 år och är hur gulliga som helst. eller lilla grupp den är 18 st typ. är ändå rätt chockad över att dom lyssnar så bra som dom gjorde ändå.

jaja jag har sovmorgon idag till 10.40 men har varit i skolan sen kvart i 7 typ... lite segt dock men ska plugga lite ( eller rätt mycket ) men det måste göras också tyvärr, vill man klara skolan får man ligga i så är det.

ska vara lite med syrran nu ! så vi höres sen !

hjärta ! <3

såhär man ut nu då ! blond och galen...

...........

....paus....
hjärta! <3

hejhopp bravo juice !

ja då var självaste myran här igen ;)
jag sitter och äter medans bekka skryter om sin pimpade hårddisk.
dessutom försöker jag få henne på bra humör för att vissa andra inte mår bra haha misslyckade människor.

funderar på att kasta en skinka på henne också.....
men nu känner jag för att lägga en skitkorv på borde och säga att grodorna är lösa!

så nu har jag inget mer vettigt att skriva om som ni säkert märker hoppas iaf ni har det dåligt
puss och kram kärleksbarn <3

www.myraneugenia.blogg.se 

RSS 2.0