predika!

nu ska jag skriva en liten, liten text om min underbara lärare ! ;)
jag har en lärare som är helt dum på rikitgt, jag vet att man bruka säga så när man typ inte tycker om en lärare ( med mildare ord) men om ni sulle träffa denne störda person så skulle ni inte tycker om henne heller. idag så var det såhär 2 min kvar tills vi skulle sluta och alla började plock ihop sina datorer och så säger Y att vi skulle gå genom en sak till innan vi skulle sluta och vi liksom men hallå vi slutar nu , och vi kan ta det nästa lektion ( har samma lektion efter lunchen) och hon bara nej vi slutar när jag säger det... fatta att man blir sur eller! hon är sämst på att prata inför klassen och hon är väldigt duktig på att favorisera med... så BECCA och jag ska göra ett exprment sen när lektionen börjar och se om hon reagera likdant... jo för det var såhär att det var en kille i klassen vars mobil ringde innan och hon bara kollade på honom och sen var det inte mer med det.. jaja vi få se.




hjärta <3

ska ha ylva nu ! yes!!!!!!....

åh jag älskar min lärare ! hon är den bästa och smartetse människan jag vet !!!!




hjärta <3

nakenbilder på .......!

varför vill inget i mitt kära liv fungera!?? kan någon som har lite vett i sin kvadrat till hjärna svara på det.

hjärta ! <3

har lektion med PERRY igen...

helt sjukt att min hela min klass är 5 min för tidiga ! TURKIAN med( bra jobbat ) :D <3



hjärta <3

har lektion med PERRY !! ;)

så nu ska jag ha lektion med perry och han var 2 min försenad.. dålig stil tycker jag.
haha derrik sade att han mådde illa, då svarade perry sitter munnen för nära näsan ?

hjärta <3

26 augusti..

jag blev just emo när jag såg på mitt schema att jag hade sovmorgon idag och att jag börjar 10.40... vad fan ska jag göra fram tills dess ? alla min klasskompisar har ju lektion ju. kul !

hjärta <3

26 augusti.

hej !
idag har jag bestämmt mig för att vara en tråkig männsika och inte skriva några roliga överskrifter. sitter tyvärr redan i skolan... inte helt okej, har nyss sminkat färdigt mig oxå. så just nu sitter jag och försöker fördriva tiden med en massa tråkiga saker som att ha tråkigt med datan. jag väntar på att myran ska komma och att dem ska öppna cafet här på skolan så att jag kan få i mig lite frukost. tanken idag var att jag skulle gå upp 04.45 men jag pallade inte utan jag snoozeade till kvart över 6. mindre bra kanske... och nej jag blir inte tröttare om jag gör det många gånger men om jag gör det bara en gång så är det typ kört. så just nu så är jag arg på min pöjjke för han är alltid ledig fredagar( han jobbar ständig kväll ) hade oxå gärna legat kvar några timmar till i sängen. det är det som är så dåligt med mig det är att när jag inte får sova ut då kan jag sova hur länge som helst men när jag får det så vaknar jag typ vid 07.00. inte så okej. jaja ikväll blir det en mys kväll med min pöjjke :) <3 och sen imon blir det att dra till FELCICA och ta nya blider till bloggen och att umgås med såklart :P

haha sitter och lyssnar på städtanterna som pratar om deras urin( piss ) och en av dem bara: ja nu har jag varit och kollat mitt urin igen, den här gången så var det inga bakterier men det var blod som vanligt i det. den andra: jaha, har du blod i urinet ? den första: ja det har jag haft sen jag födde mina barn.
hahah fatta att jag dog, och sen med när man är så trött som jag är så blev det jätte roligt!

hjärta <3

åh...

PANIK

har lektion med PERRY !! ;)

och som vanligt så säger alla svaren rakt ut så man inte kan visa vad man kan. blir så trött på det! får aldrig visa vad jag kan... tur att man har en lärare som vet vad jag kan.

så vad tycker ni, vad är det värsat att bli våldtagen eller att bli rånad ?
jag tycker att båda är lika hemska man får ju ett hemskt minne som kommer följa en hela livet. okej visst om man blir våldtagen så blir man fysikst utsatt men ibland är det värre att bli psykiskt utsatt.

hjärta <3

skola yes ! naat...

så nu ska jag ha min första SAMHÄLLSlektion med peter! och det kan nog inte bli sämre med takne på att jag hatar detta ämnet har alltid gjort och kommer alltid att göra!

hjärta <3

duktiga mig!

jag har nyss duscha igen. för att jajg har nyss varit ute och gått 5 km i skogen helt för mig själv. känner mig faktiskt stolt över mig själv. ska försöka göra det varje dag.
så nu ska jag fixa håret medan jag kollar på family gay sen blir det någon film för ska upp tidigt imon för skolan och sen rättegång( får inte säga något om den, och nej jag är inte inblandad, ska dit som stöd för en kompis.)

hjärta <3

godemorgon!

hej töntar !
vaknade nyss. helt okej skolvecka måste jag säga.ledig i måndags skolan igår , gjorde inget vikitgt igår mer än att lyssna. och så är man ledig idag. igen idrott imon och så går jagbara halva dagen på fredag pga personliga skäl.
idag händer inte så mycket. mamma storstädar och jag chillar. ska till tinget sen och fika på hyllan med FELICIA och bestämma lite inför helgen. haha bilder kommer denna gången. lovar! måste duscha sen, fast vill inte det för min dusch suger kommer knappt något vatten... så vet redan nu att det kommer sluta med att jag kommer bli arg för att det tar typ 500 år innan jag har duschat färdigt. men måste liksom duscha... jobbigt där.
ska försöka hiss och diss idag, vet har varit dålig på det dem sista dagarna.

hjärta <3

säng !

sov gott fuckers !

hjärta <3

choklad !!! <3

heeej fuckers ;)
varit hemma en stund ;)  åt nyss oxå. men jag blir alltid sugen på något sött på kvällen så det är likosm lite jobbigt med tanke på att jag försöker banta. så om jag blir jätte sugen så tar jag en liten bit mörk choklad (70%) så försvinner det värsta snabbt. ett annat tips är att man sover det funkar med, men nackdelen med det är att man blir så pigg efter ett tag så att man inte kan somna om man vaknar mitt i natten... svårt att välja för mig iaf men ikv blev det mörk choklad.

börjad skolan idag, kul kul att träffa alla igen mindre kul att få se sitt schema... hände även mycket olika situtationer som var bra och mindre bra. träffade även en av mina nyaste vänner idag alltid kul att träffa henne och höra allt hon har att säga. fick även höra många historier om många kärleksromanser idag! alltid kul. fast det bästa idag var nog när vi fick reda på att vi var lediga imon :D så imon blir det att fika med FELICIA längtar ! ska även vara med henne i helgen och ha film/tjejkväll, alltid lika roligt.

åh så skönt att skriva av sig lite!
see ya!

hjärta <3

eHm...

hej !
nu e jag tillbaka. har även hänt lite saker den här helgen. träffade FELICIA och DONKEN :) mys! och även MYRAN var jag med lördag till söndag.
idag har det inte hänt så mycket vaknade vid 10 åkte till frissan vid kavrt i 11 och var där till halv 2. e typ halv blond nu :) så jag ska slinga en gång till om 2 månader och sen e jag nog nöjd ! hoppas jag.

är mycket ljusare.



hjärta <3

men GUUD vad har jag gjort dig idag ? -.-

hej !
vem fan har dansat regndansen idag?? :@ blir så arg !!!
vaknade med värsta bra humöret och sen hör jag hur dem små, små vattendropparna träffar min fönsteruta. så därför undrar jag vad jag har gjort GUUD den här gången. idag ska jag och min pöjjke äta på akropollis :D <3 sen så ska vi leka med FELICIA och DONKEN, sen imon blir det att dra till MYRAN och vara där till söndag, så lär inte bli så mycket blogginlägg dem här dagarna men lovar att så fort jag kommer hem, lovar !
ska se om jag hinner att hissa och dissa innan jag åker ! ska åka vid 1 med LISA till min kille för hon ska jobba!

hjärta <3

sova !

godnatt FUCKERS !!!

hjärta <3

hiss och diss dax !




att jag inte just nu kommer på nåt att DISSA... -.-




att jag kollar på KNIVEN MOT STRUPEN ! <3


hjärta <3

kåt ?

så då har man ätot lite tacos, så GOTT men kom dock på att efter jag ätit det att fan ska ju äta det imon med... -.- dan liksom. jaja får väl bita ihop eller nåt :)
jaja sen på lördag blir det att dra till MYRAN en sväng med ! tjcokt najs ;) som dem säger i SNABBA CASH !
ska hissa och dissa sen.

hjärta <3

NRJ in my heart! <3

sitter på mitt rum och e allmänt seg ! har fixat håret utan andleding! och lyssnar på NRJ ! <3 ska väl ta och byta om och se om man kan leka med någon... eller bara vara en allmänt tråkigig människa !

jaja ksa hissa och dissa sen iaf !

hjärta <3

INTE HELT OKEJ !!! :(

hej era sega människor!
fik nyss reda på att en av mina bästa vänner kanske ska flytta upp till GÖTERBORG till sin kille :'( det e verkligen inte okej ! kommer ju inte träffa henne alls då ju och hur ofta i veckan åker jag till GÖTERBORG liksom. åhh..
visst e jag glad för hennes skull och så :) men jag kommer ju sakna ihjäl mig ! snälla gör det inte !!!! (a)




ÅK INTE !!!!



hjärta <3

.....

ska sova nu!
ni är ju ändå så tråkiga -.-

hjärat <3

åhh en massa krabb!

hej fuckers!
e hemma igen då som ni kanke fattar... var en massa krabb igår.. -.- först så skulle ju FELICIA och DONKEN följa med mig till min kille och så skulle vi 3 ha( min kille jobbade) tjejkväll men så gick inte det... så då ville jag ju inte åka till min kille själv liksom. men då kom jag på att jag kunde vara med SOFIE våran granne för hon var hemma. men det e ju klart att det med skulle krabba för när jag gick och skulle knacka på så var hon i tvättstugan, så vi missade varan hela tiden... så efter att ha knackat på 3 gånger så öppnade hon! och var där i några timmar tills det blev sent...
och så skulle jag åka med min brors flickvän LISA, åh vilken härlig tjej, lika pratglad som jag... :P så hoppas att det här kommer hålla för dem!

nu står min käre mamma och gör våfflor till mig som jag har tjatat om hur länge som helst ! äntligen.

kommer back sen !

hjärta <3

men hallå ???

vad tycker ni om min nya header ?





hjärta <3

hiss och diss dax !



att jag inte gjort någon nytta idag och att felicias mobil inte funkar och att jag är allmänt seg !





att jag har en otroligt gullig pojkvän och världens bästa vänner man kan ha ! :) <3









hjärta <3

hjärtat mitt ! <3

glömde ju skriva att jag och min pöjjke har 1 år och 7 månader idag :) tiden går så fort när man har ROLIGT ;) <3





hjärta <3

PANiiiik!

hej alla kåta människor !
jag har PANiiiik... jag och FELICIA och DONKEN ska leka idag hos min kille :D men jag får inte tag i dem :( åh vad ska jag göra.... tänkte att jag skulle ringa hem till henne sen och se om hon svarar!
få inte glömma att ringa min frisör runt 12 tiden med och se om hon har någon tid denna veckan.... tror inte det men man kan ju försöka... åh vad ska man göra mer idag då ? ingen aning... jo duscha! eller tror att jag kör på den här torr grejen:P

öhm... ja ska hissa och dissa sen innan jag åker till tinget!




hjärta <3

hiss och diss dax !



att jag inte gjort nåt idag och att vädret e sämst !!!



att min blogg e fixad!!! tack sara ;) <3


hjärta <3

vill åka någonstans!!!

asså jag tror nog att alla håller med mig om att vädret den här sommaren har varit sämst!
hade varit så skönt att åka till thailand i typ 2 veckor... okej vissta jag var i turkiet med min älskling :) men hade gärna varit där i 2 veckor. heller utländsk värme än svensk värme ! saknar turkiet fett mycket...

hjärta <3

sjukt !!!

att mitt sommarlov snart är slut...
jag har så mycket mer som jag vill göra men jag hinner inte allt för att skolan börjar nästa tisdag, ska bli kul att träffa alla igen. och se hur detta året blir. för er som inte vet så börjar jag andra året på gymnasiet och barn- och fritidsprogrammet. och efter studenten så blir det att jobba någonstans men vet inte vart än... sen några år efter det så blir det att läsa till mellanstadielärare tror jag. få se. om allt blir som jag vill så blir det även att flytta ihop med min underbara pojkvän :) <3 och kanske tillochmed köpa hus tillsammans.. jaja vi få se! jag har gott om tid till sånt med. hoppas jag...

vad som händer mer i veckan är att jag ska få träffa min brors flickvän LISA för första gången ska bli kul :) vara med MYRAN till helgen och vara med henne och ja just det typ nästan det viktigaste fixa håret med ! klipp,slinga och lägga i en dämpande färg. som vanligt!




hjärta <3

nej fy tusan !

nej nu ska vi inte vara nere över detta !
vi ska fan vara glada !!!! :D

ska äntligen träffa min FELICIA och DONKEN imon, vi ska ha tjejkväll. r.i.p DONKEN ;) det blir tacokväll och massa mys. lägger upp några bilder.




hjärta <3

predika!

det första jag tänkte när jag vaknade var att jag skulle göra några inlägg idag.
sen kom nästa tanke, vad ska jag skriva om ?
det finns så mycket man kan skriva om första tänkte jag skriva om varför vi människor finns och vad vi gör för nytta på våran jord som vi lånar av våra barn... men det e ju rätt så tråkigt att läsa om kanske. sen fick jag för mig att jag skulle skriva om något roligt, men kom inte på nåt...

så nu tänker jag skriva om något som har hänt i mitt liv som jag inte var beredd på, när jag förlorade en mycket nära vän pga av ett enda litet bråk som bara växte och växte.
jag trodde att om man har varit vänner hela livet så ska man kunna säga vad man tycker och tänker till sina vänner utan att man bryter ihop och börjar bråka, det tycker jag iaf. vänner är något som man är beroende av, man måste ha det.
jag har hellre 3 riktiga vänner som jag vet att dem alltid finns för mig vad det än gäller, än att ha 10 vänner som man knappt kan lita på.

såhär tycker jag iaf och jag har rätt att säga min åsikter.


hjärta<3

tack !

ja du! det e ditt fel....




seg !!!!

ja jag vet att jag e sjukt seg på att lägga in inlägg... men ni e ju inte så aktiva heller..
jaja har hänt en hel del i mitt liv ska jag säga er!
1. har träffat DASNKEN ! som tyvärr åker till kreta idag...
2. köpt mig en extra hårddisk.
3.jag har börjat använda majskrokar till dip ist för chips!!! duktig mig ! :D
4.min bror ska flytta hem i 3 veckor...   -.- ( hur ska jag klara mig?!?!? )
5. jag sover dåligt... :'(

jaja få se vad som händer idag då.. ska nog messa min kille snart så att han inte sover bort hela dagen, fast han kanske borde sova några timmar till... han e ju sjuk... jaja få se hur jag gör.. men nu ska jag nog sova några timmar... e mega trött !!!!

p.s lägger in något sen ;)

pussochsmekfingerlek !!! <3


RSS 2.0