VALBORG !!!

idag är det valborg som gäller... men ska typ vara en seg människa och ha en tjejkväll med FELCIA och bara chilla med god mat gott vin och mycket trevligt sällskap ;)

jaja kvällen igår var mycket trevlig :) med god mat och trevligt sällskap :) det var jag kiffe fidde sofie dennis och kometen :) kul att träffa sofie igen haha vi pratade typ konstant mellen 23.00 till dem gick hem vid 01.00 :P hade rättså ont i halsen :P men det var skönt att prata av sig med någon så mycket :P men jag tog det docj lugnt igår tog bara några cider :)

nu äter vi frukost och kollar på film :) medan KOMTEN sitter vid datan och är inne på LAKERS ! -.- det är så man skäms nästan... (är ju själv en TAIF:are ) blir väl att åka hem om ett par timmar och träffa FELICIA då ;) få se vad vi mer ska hitta på ikv... men det lär ni ju märka ;)

pusspåer fuckers see ya later ;) <3


dagens låt: idas sommar visa.

jobbig morgon !

hej ! idag leker inte mitt liv kan man säga... försov mig först hann inte med frukost.. och är jävligt trött... kan det blite sämre eller ? -.- jo asså sämre kan det bli men redan nu blev det bäättre :P ska ju till kiffe ikv :) och så ska kanske NATTE med :D och grilla och jag hoppas fan att KOMETEN oxå kommer :) imon blir det att åka till tinget tidigt :P och gå parad och sedan hem och chilla med felicia med 3-rätters-middag och MASSOR med vin ;) och fixa håret :P
blir att gå på stan med FELICIA och sen chilla hos kiffe som jag sa innan :P oj kanske ska räkna lite matte eller vad säger ni ? :P nää skippa nog det ;)


pusspåer fuckers vi sees sen ;) <3




dagens låt: Panik med far och son.

godnatt ! <3

nu ska iaf jag sova ! BECCA lär väl vara vaken ett par timmar... jaja min rygg typ dödar mig :( jaja nu får sova gott nu alla människor ;) för det ska jag ;)

pusspåer fuckers ;) <3



thihihih ! <3

nu blev jag en väldigt glad människa ! asså jag skaffade ju min blogg i måndags ju och redan i tisdags så hade jag 92 besökare och 28 unika besök :P och idag så har jag hittils haft 115 besökare och 42 unika :P haha det gjorde min kväll tackn era underbara männsikor ! :) sprid gärna vidare denna blogg !

pusspåer fuckers ;) <3

BLOND !

åh jag vill bli blond igen...






elller ska man vara svart ?







eller brun ??






eller rööd ? :O





hjälp mig !


pusspåer fuckers ;) <3

JAAAAAAA ! :D

jag lever ! var nära att döö jätte många gånger inombords för BECCAs körlärare vatt typ helt GALEN och kunde fan inte hålla käften och så kunde han säga typ nåt och så sa han rebecca efter och BECCA och jag visste ju inte vem som skulle svara jag eller BECCA liksom...
har hänt en hel del idag med... som tex min idrottslärare sa att jag hade små bröst fatta att jag blev chockad... har vatt på DONKEN och ätit glass !  kommer tillbaka typ snart ska skölja ut BECCAS färg ur håret..


pusspåer fuckers ;) <3

nu är det kört !

så nu är domedagen här ! ska snart med BECCA när hon ska köra ! nää jag bara skojar det kommer gå så bra så :) ( hoppas jag !)  kommer väl in en sväng senare mina små sötnosar ;) :* <3










pusspåer fuckers ;) <3

big brother ! <3

jag måste erkänna en sak ! jag är ju besatt av bb med det är inte samma sak nu när inte rodney är med jag saknar han !!!! som bara den asså ! <3





pusspåer fuckers ;) <3














vrf luktar bajs ?

jag har länge undrat länge vrf bajs luktar och är brunt ?...
liksom fattar inte vrf det ska vara så äckligt hade det inte varit bättre om det hade typ vatt ROSA och luktat rosor ? eller ? asså det skulle ju dessutom vara mycket trevligare att gå på toa om man alltid visste att det skulle dofta gott. då skulle jag iaf våga på TYP vilken toa som helst! för jag har ett problem eller jag har många :P men ett av dem är att jag klara inte av att gå på allmäna toaletter eller det värsta är ju såna här bajamajor :O asså vrf gör man ens såna för ? det e ju så jävla äckligt :S  kom just på att jag har helt bytt ämne... haha bra jobbat BEKKKABUUS !

pusspåer fuckers ;) <3

lyssna !

http://www.youtube.com/watch?v=dKGxLZS8O1M 


<3

mojjje-time !

kom på att jag glömde säga vilken dagens låt är :P

dagens låt: vart ligger landet där man böjer bananerna 

pusspåer fuckers ;) <3

hehehöhöhihi

Den jobbiga dansken har lånat bloggen för en liten stund medan Bekka köper frukost. Dock kommer jag inte på något särskilt att skriva. Nu är hon tillbaka igen och hon tycker jag ska skriva vad jag tycker om henne, så jag får väl göra det.
Rebecca Olivia Carola Andersson är världens energiknippe. Varje gång man kommer till skolan möts man av ett HEEEJ DANSKEN! som livar upp ens dag. UNDERBART! Hon är söt, ställer upp för sina vänner och har grym humor! Tyvärr kan jag inte påstå att hon har så mycket i huvudet, men tycker om henne ändå ;) Nä nu orkar jag inte mer, peace out! ;*

det är en sten i golvet på min skola ju !! :O

heeeeej ! kom till skolan vid typ 07.45 idag på morgonen och började sminka mig sen vid 08.00 så gick jag till KV och skulle ha lektion med alla sjuka människor där och så kom inte min lärare fan ARG jag blir, gick ju dit helt i onödan ju.... jaja e på min skola igen och sitter jämte en jobbig DANSK ;) men men man kan ju inte alltid ha tur med sina vänner ;) nää jag bara skojar jag älskar henne !!!! (även fast hon e DANSK :P )
efter skolan idag så ska jag till BECCA den kåta och vara med henne när hon ska övningsköra.. DET KOMMER BLLI FARLIGT ! så vi får hålla tummarna för att detta inte är mitt sista inlägg ;) efter det så ska vi hem till henne och färga hår !!! och chilla ;) och så ska vi SOVA !
btw 93 dagar kvar till turkiet ;)

pusspåer fuckers see ya later ;) <3



olalala kingen man E ! ;) <3

min POJKE ! <3

jag har en pojkvän som heter Christofer Karlsson och som fyller 21 år snart !! vi har varit tillsammans i 1 ½ år den 16 juli. och han betyder allt för mig. utan han är jag inget... och det är ju bra om jag e något eller ?
jag älskar han mer än vad det finns BILAR i hela världen !


detta är äkta KÄRLEK ! <3


stå upp och vakna nu ! <3

vaknade nyss... varför vaknar jag alltid tidigt när jag e hos mormor ? :O -.- jaja lika bra att gå upp och göra nåt med mitt liv eller ??? :S ska ifall försöka plugga idag och hälsa på min gammel-mormor som är sjuk och som vi hopppas på att vi kommer ha henne ifall året ut... :'( <3
jaja men nu ska vi inte vara EMO bara för det ;) ska väl ta och gå upp nu och GÅ PÅ TOA !! kissar nog ned mig snart.. och äta lite frukost med mormor fast hon har nog redan ätit så får väl äta själv som vanligt..

pusspåer fuckers och hörs sen ! ;) <3



dagens låt: hultsfredsfestivalen !!!



e så taggad för att festa så att det e sjukt NÄSTAN ! <3



E i Växjö ni bitch !! !

så kom hit för ett par timmar sen :P ska ta och lägga mig nu och kolla på film :) vatt en bra dag idag.
och så har älsklingen bokat TrUKIET nu ! TAAGGGGgA ;) jaja har inte så mkt att säga just nu men jaja kommer väl in imon en liten sväng och skriver ett par ord till er :)

pusspåer fuckers och sov GYYTTTans nu ;) <3

<3 sis <3


<3


haha jadu !

haha sitter och har en välidgt intressnat samtal med Lisa på Facebook... det har ju språrat ur kna man ju säga...

jag: hur många har du haft sen med i år ? :O
lisa: haha jag har haft sex med ...... :D
jag: haha du är fan min förebild !!!
lisa: hahaha XD fan JAG ÄLSKAR KUK JAG ÄLSKAR SEX så va fan bring it on ;)

fatta att jag dog ! man kan inte låta bli att ÄLSKA HENNE !!! <3

har lektion med PERRY !! ;)

hallå igen !
just nu har jag utveckling, livsvilkor och socialition- lektionen ! jag vet långt namn men den är rolig och ska ha den hela dagen :P  jaja sitter jämte becca( min underbara kompis med världens snyggaste NAMN ! ) som bara skrattar åt mig för att jag sitter och bloggar ist för att lyssna på PERRY ! jaja får skylla mig själv... sen så tror ajg att PERRY ljuger för mig :'( HAN HAR VISST SOLAT! ja menar han kan ju inte dölja det ;) han säger att han bara har varit ute o chilllat och spelat tennis ! men fan lite måste han har schtekt liksom ! fan får PMS på det...


pusspåer fuckers ;) <3

hahah e man kingen så e man !!!!





dumma mygg....

tjalllllå bloggen !

tja tja ! kom just tillbaka från das musikos.... ;) just nu så chillar jag med myran ! börjar väl min lektion någon gång.... jaja så e det !

pusspåer fuckers !!! ;) <3

nääMeeeEn tjeNare mannNen !

ny dag nya upplevelse , detta gillas ju ! kom just till skolan... väntar på sis som kommer om 10 min typ... hatar att vänta men jaja hon e värd att vänta på ;)
idag efter skolan så ska jag till växjö och vara med mormor och morfar och sova där ofc ! så blir det att hälsa på gammelmormor imon :) var längesen nu... och så ska jag och mormor grilla ikv tagga detta !!!! :D jaja nu kom Lisa och Ellen :P


pusspåerfuckers ;) <3

dagens låt: Judas med Lady gaga!



hejdå! <3

nää nu ska jag nog ta och lägga mig i sängen... och vänta tills klockan blir 22.00 för då är det big brother! fast kommer inte alls bli kul idag nu rodny inte e med... jaja får väl överleva....
pusspåer fuckers !!! ;)


hallå ja !


kladdkaka !

hallå ja :)

sitter i sängen och försöker överleva efter helgen !
var i Halmstad med min pojke var mysigt :) <3 har varti med myran hela veckan:D det vatt rave hela tiden ;) och nu så försöker jag plugga lite med men det går ju sådär.... jaja allt kan ju inte vara lätt...
jaja Anna hoppas du nöjd nu och jag lovar att vara aktiv på denna BLOGG för eran skull!




varje dag är första för någon men även den sista för en annan... ta inte allt för givet man vet aldrig hur det kan sluta..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0